Senniida Make Up Asiakasrekisterin rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §: mukainen rekisteriseloste Laatimispäivämäärä: 20.5.2018

1. Rekisterin nimi
Senniida Make up TMI asiakasrekisteri

2. Rekisterin pitäjä
Senniida Make up TMI
Neljäs Linja 26B 65, 00530 Helsinki
p. 040 7383666
Y-tunnus 2817965-5

3. Rekisterin yhteyshenkilö
Senni Kultalahti
Neljäs Linja 26B 65, 00530 Helsinki
p. 040 7383666
senni@senniida.com

4. Rekisterissä käsiteltävät henkilötiedot
Rekisteri sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:
• etunimi
• sukunimi
• sähköpostiosoite
• Mahdollinen Y-tunnus

5. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Henkilötietoja käsitellään asiakkuussuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen, sekä yhteydenpitoon liittyen asiakkuuteen.

6. Henkilötietojasi vastaanottavat:
– yrityksen työntekijä
– tilitoimisto, joka kirjaa laskutuksen kirjanpitoon.

7. Henkilötietojen säilytysaika
Henkilötietoja säilytetään rekisterissä 2 vuotta.

8. Säännönmukaiset tietolähteet
Tietolähteenä on asiakkaan yhteydenottolomakkeella antamat tiedot, sekä asiakkaan itse sähköpostilla tai paperilla antamat tiedot.

9. Tietojen luovutus
Henkilötietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle muuta tarkoitusta varten paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

10. Rekisterin suojauksen periaatteet
Asiakasrekisterin tietoturvallisuus varmistetaan tarkoituksenmukaisin teknisin ja hallinnollisin toimenpitein.
Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina ja rekisteritietoja käsittelevät henkilöt ovat salassapitovelvollisuuden alaisia.

11. Henkilötietojen tarkistusoikeus
Rekisteriin tietonsa antaneella on oikeus tarkistaa itseään koskevat tiedot ja vaatia virheellisen tiedon oikaisua.
Tarkistaaksesi, mitä henkilötietoja sinusta on kerätty rekisteriin, ota yhteys sähköpostitse rekisterin yhteyshenkilöön.

 

 

Ota yhteyttä!

Lähetä minulle viesti - olen yhteydessä sinuun!

Not readable? Change text. captcha txt